Фолк дивата Преслава вече е най-слабата и най-плоска певица в цялата гилдия.

Брюнетката шокира със слабото си тяло, което показа още в първите дни на новата 2015 година, пише „Всеки ден".

Добричлийката свали над 20 килограма от закръгленото си тяло за последната година и половина и днес тежи едва 40 кила. Тя надминава по слабост дори своята колежка Мария и в момента може да се конкурира единствено със сомалийските дечица, обгрижвани от ООН.

Фолк певицата посрещна първите дни от новата годината в Гърция и побърза да се похвали със снимки от южната ни съседка. Вместо комплименти и ласкави коментари пайнерката получи само критики от своите фенове.

*Певицата се забавлява в Гърция

Почитателите й одумваха вида й като недоразвит и я оприличиха на осмокласничка, която тренира художествена гимнастика. Тe я посъветваха да се вземе в ръце и да качи малко килограми, за да замяза на човек. От пищния бюст на фолкаджийката няма и помен, с тъга отбелязва мъжката част от феновете й.

„Изпълнителката на „Водка с утеха" е грозно отслабнала, но само тя не го забелязва", коментират в мрежата потресени от визията й. Преси е свалила още килограми и покрай проблемите с гаджето си Георги Станоев - Бирмата, с когото ту се събират, ту се разделят.

*Преслава чукна 40 кила

*Преслава преди години

Приближени до изпълнителката издават, че тя кара само на вода, кафета и цигари, а когато прегладнее, хапва по една ябълка. Рядко в менюто й присъства нещо по-калорично от салата.

Петя, както е истинското име на изпълнителката, отмаря в Гърция в компанията на кандидат-свекърва си Лидия Станоева, но синът й Бирмата не е с тях. 24-годишният синковец се подвизава в столицата, докато двете му любими жени купонясват по женски.

*Преслава и Лидка

*Лидка показва тяло